Hirdetés

Dunkirk - Ez lesz Christopher Nolan új filmje

|

Hirdetés

Korábban még csak találgattuk, hogy milyen témához nyúlhat legközelebb a zseniális rendező, Christopher Nolan (Batman-trilógia, Eredet, Csillagok között, A tökéletes trükk), nemrég viszont maga a Warner Bros. Pictures jelentette be, hogy a titokzatos projekt neve Dunkirk és egy nagyszabású, második világháborús akció-thriller lesz. A Dunkirk forgatókönyvét maga Nolan írta, amelynek története a Dynamo hadműveletre fókuszál, vagyis arra a gigászi eseményre, mikor a britek megoldották a lehetetlennek tartott feladatot és 1940. május 26., illetve június 3. között több mint 330 ezer szövetséges katonát mentettek ki a német csapatok által körbezárt Dunkerque térségéből, ahol a biztos halál várt volna rájuk. A forgatás májusban keződhet meg, jelenleg a megfelelő helyszíneket keresik hozzá. Ami a stábot illeti, hivatalos bejelentés még nincs, viszont olyan színészekkel folyik a tárgyalás a csatlakozásról, mint Tom Hardy, Kenneth Branagh és Mark Rylance. A kitűzött premier 2017. július 21.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.