Hirdetés

A Dunkirk jövő nyáron hamarabb nyithat a mozikban

|

Christopher Nolan a legújabb filmjét, a jövőre érkező Dunkirköt 35mm, illetve 70mm-es formátumban már két nappal a hivatalos megjelenés előtt bemutatná a mozikban.

Hirdetés

Christopher Nolan két éve az Interstellarnál már húzott egy merészet, és a film 35mm, illetve 70 mm-es formátumát két nappal a hivatalos megjelenési dátum előtt kidobta az ezeket a formátumokat lejátszani képes mozikba - szám szerint 240 helyszínen lehetett ideje korán megtekinteni a Nolan-féle Űrodüsszeiát. Az Interstellar renoméján nem ejtett csorbát ez a húzás, a kritikusok és a nézők egyaránt el voltak ragadtatva a filmtől, és Nolan a jövőre érkező második világháborús történetét is hasonlóképpen akarja megismertetni a nagy közönséggel.

Hirdetés

Bár hivatalosan még nem erősítette meg a Warner Bros., de egy belső forrás szerint a megfelelő felszereltségű mozik már július 19-én elkezdhetik vetíteni a Dunkirköt, míg a többi komplexum csak 21-től tűzheti műsorára a háborús drámát. Legalábbis ez a tervezet.

Azt már tudjuk, hogy a Dunkirköt félig IMAX kamerákkal vette fel a mester, és ezúttal sem retteg attól, hogy az extra látványért feláldozta volna az élvezhető cselekményt, és a kezdeti kritikák elriasztanák a közönség nagyrészét. A Dunkirkben viszont láthatjuk Nolan hű katonáit, Tom Hardyt és Cillian Murphyt, mellettük pedig felbukkan még Mark Rylance, Kenneth Branagh, Harry Styles a One Directionből, James D'Arcy és Fionn Whitehead. A film a dunkirki evakuációt fogja bemutatni, amikor is több mint 300 ezer szövetséges katonát sikerült kimenteni a tengeren a nácik elől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.