Hirdetés

Dunkirk - Madárijesztő is csatlakozott

|

Hirdetés

Christopher Nolan következő filmje egy nagyszabású, második világháborús akció-thriller lesz Dunkirk címmel, amelyen a Csillagok között operatőre dolgozik majd, a zenéjét Hans Zimmer szerzi és a szereplőgárda olyan színészekből áll, mint Tom Hardy, Kenneth Branagh és Mark Rylance, noha a főszerepet egy újonc játszhatja el. Lehet ezt még fokozni? Lehet bizony! A The Wrap jelentése szerint Nolan magával hoz egy újabb színészt azok közül, akikkel korábban már dolgozott együtt, ő pedig nem más, mint a Sötét lovag-trilógia Madárijesztője, Cillian Murphy, akivel a rendező a 2010-es Eredet esetében is forgatott a Batman-filmeken kívül. Murphy szerepe egyelőre nem ismert. [caption id="attachment_85366" align="aligncenter" width="1024"]

Az Eredet forgatásán[/caption] A Dunkirk munkálatai májusban kezdődhetnek el, addig remélhetőleg azt is bejelentik, amire mindenki számít: Michael Caine csatlakozását. A premiert 2017. július 21-re tűzték ki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.