Hirdetés

Dunkirk - Nolan hozta magával a zeneszerzőjét is

|

Hirdetés

Christopher Nolan minden egyes filmjét hatalmas várakozás előzi meg, ő tipikusan az a rendező, aki bármelyik stúdióhoz bekopogtathat és előadhatja ötletét, a döntéshozók csak annyit kérdeznek, hogy hány nulla legyen a csekk végén. Nolan szeret a megszokott stábjával dolgozni, így amennyi filmhez csak lehet, viszi magával házi komponistáját, Hans Zimmer-t is. Nincs ez másként a Dunkirk esetében sem! Zimmer legemlékezetesebb munkái között egyértelműen ott vannak azok, amiket Nolan számára készített, így a Csillagok között, az Eredet és a Sötét lovag-trilógia dallamait is bármikor elővehetjük, akár évek múlva is, ugyanolyan átütő erejűek maradnak.

9c2088e1b4a861df6398be7602dc866b
A legfrissebb hírek szerint Nolan második világháborús akicó-thrillerének esetében is Hans Zimmer lesz a komponista, ezáltal a zeneszerzőnek hihetetlenül sűrű lesz az idei év, ugyanis a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, a Kung Fu Panda 3 és az Inferno filmekben is az ő dallamait hallhatjuk majd felcsendülni, ráadásul Gore Verbinski titokzatos új projektjén, A Cure for Wellnessen is ő dolgozik. A Dunkirk valamikor 2017-ben jelenhet meg. Szerintetek jó választás Zimmer?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.