Hirdetés

A Dunkirk némafilmként is remekül működik

|

Christopher Nolan Dunkirkje a filmes korszak hajnalán is megállta volna a helyét.

Hirdetés

A modern moziélmény legjobb formáját tapasztalhatták meg azok a nézők, akik idén beültek megnézni a II. világháborús témájú Dunkirköt. A kristálytiszta képsorok mellett fülsiketítő hangeffektek gondoskodtak arról, hogy teljesen magába szippantson a filmélmény. De mi van akkor, ha elvesszük mindezt és csak a csupasz képi világ marad meg a maga korabeli, fekete-fehér és némafilmekre hajazó stílusában?

Hirdetés

Egy rajongó nem csak, hogy eljátszott ezzel a gondolattal, hanem meg is valósította. Így született ez a 8 perces rövidfilm, ami ugyan tömören, de mégis hatásosan adja át a film történetét. Éppen ezért, aki esetleg még nem látta a Dunkirköt annak jelzem, hogy spoileres lehet az alábbi videó!

Bónuszként itt egy másik érdekesség is. Ebben a videóban a szintén világháborús témájú, A legsötétebb óra című filmet vágták össze a Dunkirkkel. A filmet, amelyben Gary Oldman alakítja Winston Churchillt 2018. január 18-án mutatják be nálunk.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.