Hirdetés

DVD-megjelenés: A közösségi háló

|

"Facebook. Feltehetőleg minden olvasónk tudja, miről beszélek, mikor kimondom ezt a szót. Az abszolút közösségi hálózat, barátságok, és ellentétek aranybányája."

Hirdetés

"Akiket egy parányit is jobban érdekel a Facebook, esetleg az informatikus szubkultúra bizonyára ismerik Mark Zuckerberg nevét. A híres feltaláló, a világ legfiatalabb milliárdosa (dollárban, természetesen), és egyébként is egy zseniális fickó. Viszont nem egyedül tervezte a Facebook-ot, mégis, ha nekem valaki a film előtt említette volna a többiek nevét, férfiasan beismertem volna, hogy sohasem hallottam róluk (szerintem ezzel vannak még így páran)." Kritika erre keresendő, bővebb infó a dvd-ről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.