Hirdetés

DVD-megjelenés - Halálos Iramban: Ötödik sebesség

|

A Halálos iramban: Ötödik sebességben Brian O’Conner (Paul Walker), az egykori zsaru és Dom Toretto (Vin Diesel), az egykori fegyenc szokatlan szerepben bukkan fel: a törvény másik oldalára keverednek Rio de Janeiróban.

Hirdetés

"Amióta utoljára találkoztunk velük, Brian és Mia Toretto (Jordana Brewster) kiszabadították Domot a rabokat szállító buszból, és számos határon átszáguldottak az őket üldöző rendőrök elől. Rióban sarokba szorították őket: még egy utolsó nagy balhét kell megcsinálniuk ahhoz, hogy visszanyerjék szabadságukat. Mi a feladat? Barátaikból szupercsapatot kell összeállítaniuk, amellyel egy őrült akciót végrehajtva megszerzik a százmilliós zsákmányt. Dom és Brian tudja, csak akkor kerülhetnek ki szorult helyzetükből, ha elintézik a magát üzletembernek álcázó drogbárót (Joaquim de Almeida), aki meg akarja öletni őket. De nem ő az egyetlen, aki a trófeájukra pályázik..." Kritika erre keresendő, bővebb infó a dvd-ről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.