Hirdetés

DVD-megjelenés: Rio

|

Csíped a ritmust? Szárnyakat ad a jó kedv? A Jégkorszak alkotóinak animációs vígjátéka az egész családot magával repíti egy lenyűgözően színes és életteli világba.

Hirdetés

"Azúr, az egzotikus és elkényeztetett házipapagáj meg van róla győződve, hogy ő fajtája utolsó példánya. Ám gazdája megtudja, hogy él még egy hozzá hasonló lánypapagáj… de nagyon messze: Rio de Janeiróban. Ők mégis felkerekednek, és belevágnak életük legnagyobb kalandjába. Azúr ugyan repülni sem tanult meg, de ha baj van helyén az esze. Vagy segítenek új barátai, a tollas nagyvárosi széltolók. Együtt bebizonyítják, hogy szembe lehet szállni a széllel: csak bátorság, ravaszság meg nagyon sok jó kedv kell hozzá." Kritika erre keresendő, bővebb infó a dvd-ről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.