Hirdetés

DVD-megjelenés: Sorsügynökség

|

George Nolfi a Bourne-ultimátum és az Idővonal írása közben megtanulta, hogyan játszadozhat az emberek sorsával, így az egész témát átemelte és a középpontba helyezte - te irányítod a sorsod vagy vannak szakértők erre a feladatra?

Hirdetés

"Magunk irányítjuk az életünket, vagy titokzatos erők döntik el, mi történjen velünk? David Norris (Damon), a karizmatikus politikus éppen arra készül, hogy elfoglalja helyét az amerikai szenátusban, amikor találkozik egy gyönyörű balerinával (Blunt), aki egyetlen más nőhöz sem fogható. Norris lassan őrülten beleszeret, ám ekkor különös idegenek bukkannak fel, és az a céljuk, hogy mindenáron szétválasszák őket. David rájön, hogy magával a Sorssal kell szembeszállnia - pontosabban a Sorsügynökség embereivel. Bár ilyen erővel szemben minimálisak az esélyei, Davidnek két választása van: elengedi a nőt, és elfogadja előre megírt életét, vagy dacol a Sorssal, hogy megtarthassa szerelmét..." Kritika erre keresendő, bővebb infó a dvd-ről a tovább után.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.