Hirdetés

Dwayne Johnson a CIA halálos fegyvere

|

Hirdetés

Dwayne Johnson és Kevin Hart lövöldözve fog poénkodni legújabb filmjükben, a Central Intelligence-ben. Az akció-komédiában Bob (Dwayne Johnson) a gimiben igazi kocka volt, akit ennek megfelelően zaklattak. Azóta azonban sok minden megváltozott, hisz halálos fegyverré fejlesztette magát, jelenleg pedig a CIA kötelékében ügyködik. Következő küldetésébe bevon egy könyvelőt (Kevin Hart), egy régi ismerősét, aki amúgy a középiskola legmenőbb csávója volt. A régi időknek viszont vége, és egy titkos küldetés keretében kell együtt megállítaniuk katonai információk kiszivárgását. Rawson Marshall Thurber (Családi üzelmek) rendezi a filmet, Ed Helms-szel (Családi üzelmek, Másnaposok) közösen pedig a produceri teendőket is el fogják látni, valamint színészként is feltűnhetnek. Mellékszereplőként csatlakozik még Amy Ryan (Birdman), Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed) és Bobby Brown (Szellemirtók 2). A kép ezzel a leírással jelent meg Johnson Instagram oldalán:

Ez itt Bob. Ő a leghalálosabb fegyvere a CIA-nak azok közül, amiket valaha birtokoltak. Az egyedi dobpergésére vonul. Imádja a Közellenséget, képes meginni egy gallon Jack Daniels-t és rajong az unikornosokért. Ami viszont a legfontosabb... Bob utálja a zsarnokoskodókat. Most komolyan... szétb*ssza őket. Túl jó szórakozás ezt a karaktert alakítani.
the_rock_BOB
A film 2016. június 7-én érkezik a kinti mozikba, magyar premier egyelőre nincs, de számíthatunk rá.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.