Hirdetés

Dwayne Johnson a Halálos Iramban 6 forgatásán

|

Július óta zajlik a Halálos Iramban: Hatodik sebesség forgatása, ami az egyelőre ismeretlen darabszámú sorozat hatodik darabja.

Hirdetés

A Halálos Iramban széria az elejétől kezdve kocsikról, jó nőkről, egy csipetnyi szerelemről és kigyúrt vagy jóképű színészekről volt híres. A negyedik résztől kezdve a "kocsik" része eltűnt, ellenben egy kicsivel több só, azaz történet került a receptbe. Nekem tetszik az új irányvonal, és nagyon várom a hatodik részt, ami leginkább az ötödikre épül (és nekem az volt a kedvencem). A filmet jövő tavasszal, május 24-én mutatják be a tengerentúlon, idehaza természetesen a szokásos kis csúszással várható. A forgatás mindenesetre úgy tűnik jól, kiváló hangulatban halad - a képet a Szikla tweetelte ki a rajongóknak.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.