Hirdetés

Dwayne Johnson a városban

|

"A szikla" néven elhíresült pankrátort egyre több filmmel hozzák hírbe. Legutóbb a Pain & Gain-ben és a Herkulesben kapott szerepet, ezúttal pedig egy készülő képregény feldolgozásának, a Ciudadnak lesz a húzóneve.

Hirdetés

A képregény írói Joe és Anthony Russo, illetve Andre Parks, a testvérpár pedig az adaptáció rendezését is magára vállalta. A történet egy fekete piacon dolgozó zsoldosról szól (Dwayne Johnson), akit egy drogbáró elrabolt lányának megmentésével bízza meg. A cím a helyszínül szolgáló züllött és mocskos városra utal ("ciudad" spanyolul várost jelent). A rendezőpáros még nem készített akciófilmet, filmográfiájukban inkább vígjátékok (Én, a nő és plusz egy fő) és televíziós sorozatok (Balfékek, Az ítélet: család) találhatók. A főszereplő előbb a hatodik Halálos iramban, majd a Pain & Gain és a Herkules szereplőgárdáját fogja erősíteni, így még nem lehet tudni, mikor kezdődik a forgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.