Hirdetés

Továbbra is Dwayne Johnson a világ legjobban fizetett színésze

|

Még mindig a világ tetején üldögél az egykori pankrátor.

Hirdetés

Zsinórban második éve közölhetjük hírként Dwayne Johnson sikerét, miszerint az amerikai-kanadai színész Hollywood, egyben a világ legjobban fizetett színésze. A pankrátorból a vászon egyik legfelismerhetőbb figurájává avanzsált Johnson 2019 és 2020 júniusa között több mint 87 millió dollárt vágott zsebre - ebből a hamarosan Netflixre érkező akció-vígjáték, a Red Notice egymaga bő 23 millió dollárt tett ki a Forbes adatai szerint.

Hirdetés

Na, azért nem minden fenékig tejfel, hiszen hiába a hatalmas összegek, hiszen az előző egyéves intervallumban egy picivel többet, durván 89 milliót keresett a színész.  Johnson más területeken is pénzügyi sikereket könyvelhet el, többek között az Under Armour ruhakollekciója, a Project Rock is kifejezetten szépen fogy. Először még 2016-ban vette át a vezetést a legtöbbet kereső színészek listáján, akkor 64 és fél millió dollárt vitt haza a Szikla egy év leforgása alatt.

Az előkelő lista második helyén az a Ryan Reynolds áll, akivel hamarosan együtt láthatjuk Johnsont a már említett Red Notice-ban. Az utoljára a Six Underground - Hatan az alvilágból c. Netflix-produkcióban daráló színész 71 és fél millió dollárral gazdagodott az elmúlt egy évben.

1. Dwayne Johnson - 87,5 millió dollár
2. Ryan Reynolds - 71,5 millió dollár
3. Mark Wahlberg - 58 millió dollár
4. Ben Affleck - 55 millió dollár
5. Vin Diesel - 54 millió dollár
6. Akshay Kumar - 48,5 millió dollár
7. Lin-Manuel Miranda - 45,5 millió dollár
8. Will Smith - 44,5 millió dollár
9. Adam Sandler - 41 millió dollár
10. Jackie Chan - 40 millió dollár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.