Hirdetés

Dwayne Johnson az egyik legnépszerűbb videojáték adaptációján dolgozik

|

Azt viszont még nem árulja el, hogy melyiken.

Hirdetés

Kezdhetnek találgatni a videojátékok szerelmesei, hiszen Dwayne "The Rock" Johnson hamarosan leleplezi egyik következő nagy filmes vállalását, amely az egyik legnépszerűbb videojáték alapján készül. Hollywood jelenlegi talán legnagyobb és legfoglalkoztatottabb nevének számtalan közelgő projektje van, amelyek közül nemrégiben fedte fel az említett, idáig titokban fejlesztett címet.

Hirdetés

A probléma azonban az, hogy a konkrét leleplezésre továbbra is várnunk kell. A Men's Journal készített nemrég egy interjút a színésszel, aminek a végén szerepelt az alábbi kérdés: Önnek régre visszanyúló múltja van a Microsofttal és az Xbox-szal. Tervezi, hogy valamelyik videojáték karakterét a nagyvászonra vigye? A színész pedig egy meglepő válasszal szolgált, ugyanis tényleg készül valami a színfalak mögött, ám még nem mondta, vagy nem mondhatta el, melyik játékot tervezik filmre adaptálni. Azt azonban megígérte, hogy még idén megtörténik a nagy bejelentés:

Mindig is nagy Madden (NFL-játék) rajongó voltam. És ami azt illeti, ugyan még nem árulhatom el, hogy konkrétan melyik játékkal foglalkozunk, de idén lesz egy nagy bejelentés ezzel kapcsolatban. Az egyik legnagyobb, legmenőbb játékot hozzuk majd el a vásznakra - egy olyan játékot, amivel én is évekig játszottam. Nagyon izgatott vagyok, hogy elhozhatom ezt a rajongóknak szerte a világon. Egy nagyszerű filmet fogunk csinálni, amit a leghűebben igyekszünk elkészíteni, és szeretnénk örömet okozni vele a videojátékos közösségnek.

Mit gondoltok, melyik játékról lehet szó? A Gears of War? Talán a God of War? Vagy egy teljesen másik cím?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.