Hirdetés

Dwayne Johnson beszélt Black Adam jövőjéről, valamint a Marvel és a DC crossoveréről

|

Rengeteg dolgot említett meg a DC-hez csatlakozó színész.

Hirdetés

Szép lassan közelítünk a Black Adam októberi premierjéhez, így várható, hogy egyre gyakrabban kapunk majd valamiféle promóanyagot a filmmel kapcsolatban. Ezúttal a Total Film magazinnak adott interjút nemrég Dwayne "The Rock" Johnson, amelyben beszélt a karakterről, tervekről, és ismét megemlítette a Marvel és a DC hőseinek potenciális közös kalandját.

Hirdetés

Johnson a következőket mondta el: 

A cél az, hogy valóban kibővítsük az univerzumot, és új karaktereket vezessünk be, spin-offoknak ágyazzunk meg, és egy stratégiai tervvel álljunk elő. Van néhány elképzelésünk arról, hogy melyik karakterekre reagálnak majd igazán az emberek a Black Adamben, így már előre gondolkodunk azon, hogy milyen filmet kaphatnak és hogyan fog ez kinézni számukra.

A film egyik producere, Hiram Garcia is megszólalt a jövőbeni tervekkel kapcsolatban:

Szerintem mindig is az volt a törekvésünk, hogy ez az egész egy nagy közös univerzum legyen. Bár Black Adam és Shazam talán nem keresztezik egymás útját, ez mind a DC-univerzum nagy ernyője alatt létezik. És szeretnénk, ha az univerzumot olyan nagyra tudnánk építeni, amennyire csak lehet, és olyan ambíciózusra, amennyire csak lehet. Ha mindent úgy fogadnak majd a nézők, ahogy reméljük, akkor potenciálisan lehetőségünk lesz arra, hogy egy ponton tényleg összetalálkozzanak az említett karakterek.

Johnson végül azt is elmondta, hogy miközben a DC nagyobb integrációját szorgalmazza, a Marvel hőseivel is fel akarja venni a harcot egyszer:

Optimista vagyok. Egyszerűen a természetemben van, hogy pozitívan látom a dolgokat. Különösen, ha a kreatívkodásról, és legfőképpen akkor, ha filmekről, azon belül is a DC hőseiről és gonoszairól van szó. Az utca túloldalán pedig ott van a Marvel szuperhőseinek és szupergonoszainak panteonja. Számomra ezek nem csak létezhetnek, de szerintem egy nap keresztezniük kellene az útjaikat.

Egyelőre nem tudjuk elképzelni, miként valósulhatna meg egy Marvel/DC crossover - feltéve, ha tényleg erre utalt Johnson -, mindenesetre az biztos, hogy megnéznénk. Titeket érdekelne egy ilyen szuperhősfilm?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.