Hirdetés

Dwayne Johnson Black Adamje új szuperhőscsapatot vezet majd be a DC Moziverzumba

|

Hamarosan megváltozik a hatalmi hierarchia a DC Moziverzumban.

Hirdetés

Tovább alakul a nyár kétségtelenül legnagyobb geekeseménye, a DC FanDome, ahol többek között a Dwayne Johnson főszereplésével készülő Black Adamből is kaptunk némi ízelítőt. A karakter köztudottan Shazam nemezise, aki eredetileg a hős önálló filmjében kapott volna szerepet, mielőtt a túlzsúfoltságtól félve inkább úgy döntöttek, egy testvérfilmben bizonyíthat.

Hirdetés

Bár a Shazam! nem szorított helyet a karakter számára, és ez fordítva is hasonlóképpen lesz, ez még nem jelent egyet azzal, hogy a Black Adamben ne kapnának helyet további szuperhősök is. Mint azt a pankrátorból lett színész korábban elkotyogta, az ő filmje fogja bemutatni a DC Moziverzum következő szuperhőscsapatát, az Amerikai Igazság Szövetségét, sőt elmondása szerint a film az ő világukba fogja beavatni a rajongókat. Ami eddig biztos volt, hogy a csapat egyik tagját, Atom Smashert az eddig főleg A fiúknak-franchise-ban szereplő Noah Centineo alakítja majd, most azonban több karakterbejelentésre is sor került.

Az Amerikai Igazság Szövetsége az Igazság Ligája aranykori elődjének tekinthető, ugyanakkor azt a címszerepet alakító Johnson a panelbeszélgetésen megerősítette, hogy a Black Adam napjainkban játszódik majd, miután a karakter visszatér 5000 éves száműzetéséből. Ez természetesen nem szab gátat az alakulat szerepeltetésének, hiszen az AISZ a képregényekben is újjászületett a jelenkorban, másmilyen felállással: a filmben Atom Smasher mellett a tagjai közt tudhatja Hawkmant, Dr. Fate-et és Cyclone-t is, hozzájuk viszont egyelőre nem tudunk színészeket kötni.

Az alábbiakban megnézhettek egy koncepciós videót, ami a főszereplő antihős eredettörténetét meséli el zanzásítva Dwayne Johnson narrálásában, illetve az Amerikai Igazság Szövetségéhez bemutatott hivatalos vázlatképeket:

A jelen állás szerint 2021. december 22-én premierelő filmet Jaume Collet-Serra (A zátony) rendezi Adam Sztykiel (Rampage: Tombolás) forgatókönyvéből, a fényképezésért pedig a Joker operatőre, Lawrence Sher felel majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.