Hirdetés

Dwayne Johnson börtönbe vonul - forgatási képen a Halálos iramban 8

|

Új fotó érkeztek a Halálos iramban 8 forgatásáról, és Dwayne Johnson karakterét váratlan fordulat éri.

Hirdetés

Az egyik oka annak, hogy a Halálos iramban filmek új lángra tudtak kapni az Dwayne Johnson morcos FBI ügynökének, Hobbsnak a bemutatkozásának köszönhető. Sajnos az előző részben kevesebb szerep jutott neki, mint szerettük volna, de a folytatásban bepótolják a lemaradást.

Hirdetés

Szóval a Halálos iramban 8 forgatása már zajlik, és azért is érdemes odafigyelni erre a filmre, mert a Straight Outta Compton rendezője, F. Gary Gray felel érte. Most Dwayne 'The Rock' Johnson bejelentkezett a helyszínről, méghozzá egy olyan képpel, ami mindenkit váratlanul ért.

A Halálos iramban 8 2017. április 12-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Charlize Theron, Vin Diesel, Kurt Russell, Jason Statham, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel, Dwayne Johnson, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster és Tyrese Gibson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.