Hirdetés

Dwayne Johnson a DC Univerzum béli szerepéről beszélt

|

Hirdetés

A Total Filmnek adott interjúja során Dwayne Johnson arról beszélt, hogyan fogják megközelíteni Black Adam karakterét. Kiderült, hogy Black Adam végül antihőssé növi majd ki magát. Annyi biztos, hogy Johnson-nak megvan a szükséges karizmája ahhoz, hogy szerethető antagonistává váljon.

"Úgy gondolom, hogy Black Adam egy antihőssé növi majd ki magát... Az egészet a képregények szellemiségében írják meg, és leróják előtte tiszteletüket. Mint azt tudjuk, Black Adam egy rabszolgaként kezdte. Amint megkapja a képességeit, hasznosítja is azokat. Aztán az erői ébredésekor megtörténik a tragédia, és teljesen megváltoznak az érzései és a hangulata."
Ha esetleg lett volna affelől kétségetek, hogy Shazam és Black Adam tagjai-e a DC Filmes Univerzumának, Dwayne most végleg elűzi a kétségeket.
"Úgy egyeztünk meg, hogy ezek a világok kapcsolatban állnak egymással... Egy nap majd együtt látjátok Black Adamet Supermannel, Batmannel vagy valamelyik másik DC-s karakterrel. De ettől függetlenül, nagy szabadság jut Black Adamnek a DC világában, így nem csupán a gonoszságot, de némi humort is csempészhetünk a történetbe."
 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.