Hirdetés

Dwayne Johnson duplán: Halálos Iramban 7 és Hercules

|

Dupla képpel támad A Szikla, hiszen Dwayne Johnson közzé tette a Halálos Iramban 7 első és a Hercules: The Thracian Wars sokadik képét. Utóbbi érdekessége, hogy már a hős arcát is láthatjuk.

Hirdetés

Dwayne Johson adakozós kedvében van, legalábbis ami soron következő filmjeinek anyagait illeti. A karizmatikus színész olyan alkotásokban tűnik majd fel a jövőben, mint a Halálos Iramban 7 vagy a Hercules: The Thracian Wars, szerencsére mindkettőre vethetünk egy pillantást a folytatásban helyet kapó képeknek köszönhetően. A Halálos Iramban 7-et a horrorfilmektől érkezett James Wan dirigálja és Johnson Dieselék oldalán ezúttal Jason Stathamet próbálja levadászni. A film 2014. július 11-én nyit külföldön. A Hercules: The Thracian Wars Brett Ratner vezényletével készült el és már a vágószobában dolgoznak rajta, a megjelenésére 2014. július 25-én számíthatunk. Várjátok már őket?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.