Hirdetés

Dwayne Johnson egy hatalmas díszletet mutatott meg a Herkulesből

|

Már megszokhattuk, hogy A Szikla rendszeresen ellát minket valamilyen tartalommal a készülő filmjei forgatásáról, most a legújabb képei egy hatalmas díszletet mutatnak be.

Hirdetés

"A legnagyszerűbb díszlet ahol valaha voltam. Megtiszteltetés eljátszani ezt a szerepet," -írta a színész. A képeket elnézve tényleg egy gyönyörűen felépített, ókori város látképe tárul elénk. Brett Ratner Herkules filmje egy képregény alapján készül, melyben a félisten végzete elől menekülve zsoldosnak áll, ám miután a trák király és annak lánya arra kérik, hogy segítsen nekik egy gonosz hadúr ellen, Herkules újra azzá a hőssé válik aki egykoron volt. A Hercules: The Thracian Wars 2014 július 25-én kerül fel a mozik kínálata közé.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.