Hirdetés

Dwayne Johnson a Jumanji-remake-jében

|

Hirdetés

A minap még csak kósza pletyka volt arról, hogy A Szikla az újragondolt Jumanji főszereplője lehet - az oldalán Kevin Harttal - mostanra már hivatalos: Dwayne "The Rock" Johnson nem csak a főszereplője, hanem a producere is lesz a készülő filmnek. Ezt az akciósztár - aki jelenleg is a Baywatch újráját forgatja - az Instagram oldalán jelentette be. Ha minden igaz, Johnson produkciós cége veszi kezelésbe a forgatókönyvet. Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Kevin Hart is benne lesz. Joe Johnston 1995-ös családi klasszikusát, melyekben Robin Williams, Kirsten Dunst és Bonnie Hunt játszották a főszerepeket Jake Kasdan (Rossz tanár, Szexvideó) veszi kezelésbe a tervezett bemutató pedig 2017. július 28.-án lenne esedékes. A Szikla leszerződtetése is bizonyítja, hogy más megközelítést kívánnak alkalmazni, de nem biztos, hogy erre középszerű korhatáros vígjátékok rendezője lenne a legjobb feladat. Mindenesetre Johnson és Hart a hamarosan bemutatásra kerülő Központi hírszerzésben mennek majd egymás idegeire.  

Its OFFICIAL: Love this script! Big movie news that me and my canine gal Shang are excited to share;) To produce, create and deliver original properties to fans like HBOs #ballers to this summers #CentralIntelligence is one of the best parts of my job. But to take great properties that are beloved worldwide like #BAYWATCH and #RAMPAGE and have the opportunity reimagine their stories in dope new ways to a whole new generation is truly an honor. Its official. Well produce and deliver to a whole new generation a title that I love and is one of my all time favs: Theres games you play for fun... then theres games that change your life. JUMANJI Working on edging up an already very good script with my @sevenbucksprod team. Up next is meeting with our producer Matt Tolmach and director Jake Kasdan. Shooting starts this fall. Promise to deliver something cool and special.. and not screw the whole damn thing up;). As always Ill keep you posted. Casting this should be fun! #JUMANJI #JungleLife #JustPressStart #SONYPictures

therock (@therock) által közzétett fénykép,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.