Hirdetés

Dwayne Johnson kihagyhatja a Halálos iramban 9-et a Vin Dieseles balhéja miatt

|

Ebben az esetben nagyon igaznak tűnik a mondás miszerint két dudás nem fér meg egy csárdában.

Hirdetés

A nézők számára a Halálos iramban filmek a magas fordulatszámú akcióról és a család összetartásáról szólnak, viszont azt nem mindenki gondolná, hogy egyes konfliktusok a kamerák mögött is folytatódnak. Az immár 8 résszel büszkélkedhető széria két nagyágyúja, Vin Diesel és Dwayne Johnson olyannyira komolyan vették a családosdit, hogy testvérekként marcangolják egymást a színfalak mögött. Míg előbbi a franchise fő mozgatórugója Dom Torreto szerepében a 2001-es első film óta, addig utóbbit sokan a Halálos iramban széria megmentőjének tekintik, aki Hobbs-ot alakítva teletankolta a megfáradt benzintartályt.

Hirdetés

Kettejük között már a 8. rész forgatása során forrt a levegő, ami csak tovább fokozódott azt követően, hogy a Johnson és Jason Statham főszereplésével készülő spin-off előtérbe került, ezzel háttérbe szorítva a folytatást, amiben egyébként elképzelhető, hogy A Szikla már nem is fog szerepelni. A pankrátorból lett színész most egy interjúban megerősítette, hogy a forgatás során egyetlen olyan jelenet sem volt, amit közösen vettek volna fel. Arra a kérdésre, hogy pontosan mi is zajlott le a háttérben Johnson így felelt:

"Volt néhány beszélgetésem Vin-nel, köztük egy nagyon fontos szemtől szembeni eszmecsere a lakókocsimban, ami után rádöbbentem, hogy nagyon eltérőek az elképzeléseink és a hozzáállásunk a filmkészítéshez és az együttműködéshez. Kellett hozzá egy kis idő, de örülök annak, hogy végül világossá vált. Akár együtt dolgozunk még valamikor, akár nem."

Teljességgel azért nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy visszatérjen a 9. részben, de egyelőre semmiképpen sem tudja biztosra ígérni:

"Nem vagyok biztos benne. Most arra koncentrálok, hogy a spin-off [Hobbs és Shaw] a lehető legjobban sikerüljön, neki pedig a legjobbakat kívánom. Nincs harag, mert tisztáztuk a dolgokat... Valójában törölheted az utolsó részt arról, hogy nincs harag, maradjunk annyiban, hogy tisztáztunk mindent."

Johnson a végén még azért odaszúrt egyet, ami indikálja, hogy nem szívesen dolgozna együtt újra Diesellel a közeljövőben. Ha a spin-offot kajálni fogja a nép akkor valószínűleg nem is kell majd és akkor talán a Halálos iramban filmek kerülnek komoly pácba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.