Hirdetés

Dwayne Johnson megosztott pár képet a Herkules forgatásáról

|

Brett Ratner Herkules filmjének forgatása a hónap elején megkezdődött Budapesten és Dwayne Johnson meg is osztott pár képet.

Hirdetés

Az egyik képen a színész vállára pingált sebhelyeket láthatjuk, a másikon pedig két szépen kidolgozott eszközt. A filmben Herkules már nem az a hős aki egykoron volt. Hírnevét úgy kamatoztatja, hogy fejvadasznák áll, mígnem olyan megbízókba akad akik miatt képes lesz megváltozni, és újra hőssé vállni. A félisten kalandjai 2014 július 25-én érkeznek. Főbb szerepekben Dwayne Johnson, Aksel Hennie, Rufus Sewell, Ian McShane, Antje Traue, Joseph Fiennes, Peter Mullan és John Hurt. A képekért katt tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.