Hirdetés

Dwayne Johnson szerint a stáb hálás volt neki, amiért szembe mert szállni Vin Diesellel

|

A Szikla viszont mégsem büszke arra, amiért kettejük csörtéje végül a nyilvánosság előtt végezte.

Hirdetés

Talán az elmúlt évek egyik legnagyobb hollywoodi balhéja volt, amikor Dwayne Johnson összekapott a Halálos Iramban franchise-zal szinte elválaszthatatlan Vin Diesel-lel. Johnson az Instagramján akkor válogatott jelzőkkel illette színész kollégáját, ami a későbbiekben odáig fajult, hogy a Szikla önként távozott a széria azon további felvonásaiból, melyekben Diesellel együtt kellett volna szerepelnie. Noha a kettejük közötti balhé azóta már elvileg rendeződött, Johnson a minap a Vanity Fairnek adott interjújában olyan egészen idáig ismeretlen részleteket osztott meg a nagyérdeművel, amik ismét új megvilágításba helyezik a két akciósztár egykori összetűzését. 

"Futótüzet okoztam, de érdekes módon a stáb majdnem minden tagja kifejezte a háláját nekem személyesen, vagy egy a nevemre szóló üzenet formájában. De ettől függetlenül még mindig úgy gondolom, hogy nem ez volt életem legjobb napja. Nem szabadott volna a publikum elé tárnom a dolgot, mert a nap végén mégiscsak azon kapom magam, hogy ez szembemegy mindazzal, aki vagyok. Sosem szoktam az ehhez hasonló balhéimat kiteregetni a nagy világnak. Egyszerűen nem kell tudniuk ezekről. Ezért is mondom azt, hogy nem ez volt életem legjobb napja. Persze egyértelműen fejeztem ki magamat azzal kapcsolatban, mit gondolok, viszont nem érzem úgy, hogy helyes döntés volt mindezt a nyilvánosság előtt megtenni." 

Hirdetés

Johnson arról is beszélt, hogy az ominózus poszt kikerülése után valóban leült megbeszélni a nézeteltéréseit Diesel-lel, azonban ezt a beszélgetést nem nevezné egy békés eszmecserének. 

"Nem mondhatom, hogy békés meeting volt. Sokkal inkább az öntsünk végre tiszta vizet pohárba típusú találkozónak nevezném. Ő és én a lakókocsimban egy jót beszélgettünk, aminek a végére tökéletesen megértettem, hogy a mi felfogásunk a skála két végén, egymástól jó távol helyezkedik el. Így egyetértettem abban, hogy ezt hagyjuk is akkor annyiban. Teljesen máshogy állunk a munkához. Én mindenkit egyenrangú partnernek tekintek, akárcsak a stúdiót. Legyen szó a stáb bármelyik tagjáról, bármilyen munkát is végezzenek, ugyanazzal a tisztelettel és emberséggel közelítek feléjük, hiszen mindegyikük legalább annyira keményen dolgozik egy projekten, ha nem többet, mint jómagam. Úgy hiszem, számomra mindig is nagyon fontos volt, hogy egyenes gerinccel a másik szemébe nézzek. Így ha azt mondod, hogy meg fogsz tenni valamit, hát tedd is meg."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.