Hirdetés

Dwayne Johnson szerint előbb is feltűnhet Shazam

|

Hirdetés

Amikor a Warner Bros. bejelentette a közeljövőben érkező DC-s adaptációinak bemutatóit, sokakat meglepett, hogy a Shazam filmet egészen 2019-ig tolták. Tekintve, hogy Dwayne Johnson már a bejelentés előtt aláírt Black Adam szerepére, nyilván sokkolóan hatott az ötéves várakozás. Most maga a színész nyilatkozott az MTV-nek arról, hogy talán mégis előrébb tudják tornászni azt a premiert.

Talán mégis korábban érkezik, mint azt először hittük. Már alakul a forgatókönyv, és nagyszerű, akárcsak a stúdió támogatása. Ez egy remek lehetőség, különösképpen Black Adam-mel, aki gonosztevőként kezdi, de végül antihőssé válik. Egy szimpatikus, bájos rosszfiúvá.
Az óriásölő (Jack the Giant Slayer) írója, Darren Lemke felelős a film forgatókönyvéért, ami legjobb tudásunk szerint 2019 április 5.-én érkezik a mozikba, éppen egy hónappal a Bosszúállók negyedik (Te jó ég!) epizódja előtt. A történet Billy Batson-ról szól, aki a "Shazam!" varázsszót kiejtve tinédzserből nagy erejű szuperhőssé változik. Johnson a fő antagonista szerepét kapta meg. https://www.youtube.com/watch?v=1ghT7KWXsUE#t=29
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.