Hirdetés

Dwayne Johnson tisztelettel fog bánni Carpenter klasszikusával

|

Hirdetés

A múlt héten kitudódott a hír, hogy Hollywood remake-elni szeretné John Carpenter klasszikusát, a Nagy zűr kis Kínában című filmet (Big Trouble in Little China, 1986) nem mással, mint Dwayne Johnsonnal a fedélzeten (aki az eredetiben Kurt Russell által játszott főszereplőt keltené életre, sőt magát Russell-t is szeretnék megkeresni azzal, hogy vegyen részt a filmben). Miután a rajongók hangot adtak jogos nemtetszésüknek, a jóságos izomkolosszus lereagálta ezt:

Tudjátok, hogy a létező legnagyobb tisztelettel és szeretettel viseltetek az eredeti film iránt, ezért is szeretnénk magát John Carpenter-t is behozni a projektbe. Fiatalként imádtam az eredetit és a főszereplőt, egyáltalán az összes karaktert a filmben. Úgy érzem, ha a megfelelő emberekkel vesszük körbe magunkat, olyan írókkal, akik szintén tisztelik az eredeti produkciót és ha be tudnánk vonni valamilyen minőségben Carpentert...Akkor remélhetőleg összejön valami nagyon jó.
Oké, Rock. Ez szimpatikus hozzáállás. Azt ugyan még nem tudni, hogy Carpenter ténylegesen részt fog-e venni a projektben (ha az én véleményemet kérdezitek: nem), az azonban bizonyos, hogy az áldását adta a filmre ("fine" - mondta egy interjúban), bár ez sokat nem jelent, hiszen Rob Zombie Halloween-jára is ugyanúgy rábólintott. Szóval kezeljétek helyén a dolgot. Egyébként Johnson megígérte, hogy ha bűzlik a cucc, akkor inkább otthagyják az egészet. Szóval mindent a rajongókért. De akkor jöjjön a százmilliós kérdés: ha valaki annyira tisztel és szeret egy filmet, akkor miért akarja elkészíteni a remake-jét?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.