Hirdetés

Dwayne Johnson vezeti a TNT új realityjét, a The Hero-t

|

Míg a legtöbb reality arra megy ki, hogy egymásra uszítsa a versenyzőket, a TNT új ötlettel állt elő: a hagyományos reality képletét azzal dobja fel, hogy díjazza a moralitást. A januárban startoló műsort Dwayne Johnson fogja vezetni.

Hirdetés

Az Electus és 5x5 Media új realityje, a The Hero arról fog szólni, hogy ki milyen hősies tettekre képes azért, hogy megmentse versenytársait. Ez mentális, fizikai (és metafizikai?) próbatételeket fog jelenteni, gyakorlatilag azt bemutatva, hogy ki milyen félelmein képes túltenni magát a társai érdekében. Ez igazából eddig a jólismert "nem, nem, menj csak te előbb" népi felelgetős elnyújtására enged asszociálni, de januárban majd kiderül, hogy mi is lesz ebből.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.