Hirdetés

Dwayne Jonhson karakterére fókuszálnak a G.I. Joe 3-ban

|

A G.I.Joe széria producere, Lorenzo di Bonaventura nem csupán azt árulta el, hogy ki írja a harmadik rész forgatókönyvét, de a főszereplőről is megosztott egy-két információt.

Hirdetés

Nem sokat hallhattunk az utóbbi időben a G.I. Joe 3-ról, amely a Paramount berkein belül formálódott, de most, hogy Jonathan Lemkin (Az ördög ügyvédje, Halálos fegyver 4, Orvlövész) írót bízták meg a forgatókönyv elkészítésével Bonaventura is felszólalt a részletekkel kapcsolatban. A producer szerint a harmadik rész Dwayne Johnson karakterére, azaz Barikádra (Roadblock) fog összpontosítani, de várhatóan visszatér több szereplő is a G.I. Joe - Megtorlásból. Kattintsatok a folytatásért!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.