Hirdetés

Dwayne "The Rock" Johnson komolyan gondolja indulását a 2020-as elnökválasztáson

|

A Szikla legördült az ovális iroda felé vezető úton.

Hirdetés

Az Egyesült Államok 2020-as elnökválasztása még odébb van és noha nem kenyerünk a politika, de nem mehetünk el amellett, hogy az egykori pankrátor és filmsztár, Dwayne "The Rock" Johnson is pályázhat az ország első emberének címére. A színész nem csak, hogy fontolgatja az indulást, hanem már komoly lépéseket is tett az ügy érdekében. Májusban még csak pedzegette, hogy a jelenlegi elnök, Donald Trump posztjára pályázik, most viszont már a kampányhoz szükséges dokumentumokat is beszolgáltatta a Szövetségi Választási Bizottságnak.

Hirdetés

A The Hill információi szerint a "Run the Rock 2020" nevet viselő kampány papírmunkáját egy Kenton Tilford nevű férfi adta le vasárnap Dwayne Jonhson nevében. Azt nem tudni, hogy milyen kapcsolatban áll ez a férfi Johnsonnal, sőt utóbbi még nem tett közzé semmilyen fajta bejelentést a közösségi médiában, de korábbi interjúiból az tükröződik, hogy komolyan elgondolkodott a tényleges induláson. A GQ-nak például így nyilatkozott arról, amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte hogyan teljesít Donald Trump:

"Személy szerint úgy érzem, hogy ha én lennék az elnök, akkor fontos lenne az egyensúly. Fontos lenne a vezetés és felelősséget válallni mindenkiért. Ha nem értenék egyet valakivel vag valamivel, akkor nem zárnám ki őket. Helyette inkább bevonnám őket. Az első dolog, amit tennénk az lenne, hogy leülnénk és megbeszélnénk a dolgokat. Nehéz megmondani, hogy szerintem hogyan teljesít. Csak annyit tudok mondani, hogy én hogyan csinálnám és mit szeretnék látni."

Dwayne Johnson májusban Jimmy Fallon műsorában is beszélt az indulásáról, azt követően pedig a Saturday Night Live-ban be is jelentette, hogy versenybe száll az elnöki posztért, de persze ott csak viccből. Kíváncsiak vagyunk, hogy lesz-e valami végül A Szikla elnökségéből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.