Hirdetés

A dzsungel könyve hangjai a CGI állatokkal pózolnak

|

Hirdetés

A dzsungel könyve szinkronszínészei fogták magukat és pózoltak a hatalmas CGI állatokkal, hogy ne felejtsük el milyen neves színészek adják a hangjukat a főszereplőknek. Ez lesz az a verzió, amit a Disney készít és Jon Favreau rendezi, valamint a mesét veszi alapul, majd jön még egy másik is 2017-ben, Andy Serkins rendezésében, Jungle Book: Origins címmel. Sorrendben: Scarlett Johansson (Ká), Idris Elba (Sír Kán), Ben Kingsley (Bagira), Giancarlo Esposito (Akela), Lupita Nyongo (Raksha) és Christopher Walken (Lajcsi király): [gallery ids="84126,84127,84123,84122,84124,84125"] Sajnos Balu és Bill Murray kimaradt a buliból, de Elba például nagyon kemény és Johansson nagyon elegáns. Premier április 16-án.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.