Hirdetés

Dzsungel könyve - Itt az első poszter!

|

Hirdetés

Már sokszor írtuk, hogy a Disney-nek komoly élőszereplős mese tervei vannak (jelenleg 12 biztos). Legokrábban a Jon Favreau féle Dzsungel könyve jön, (készül egy másik is, de az nem a Disneytől lesz, hanem a Warnertől) pontosabban 2016. április 15-én. Ehhez érkezett most az első poszter, ami máris vitákat váltott ki egyesekből, mert ugyan Maugli és Ká egyértelműen kivehető, de Bagíra akár Sír Kán is lehet, mert a fény becsapós, de szerintem annak a szerencsétlen állatnak ennél jobban nem is lehetne párduc feje.

  A két nagymacskának Ben Kingsley (Bagíra) és Idris Elba (Sír Kán) kölcsönzi a hangját, de melletük még olyan színészek hallathatják hangjukat, mint Bill Murray (Balu), Scarlett Johansson (Ká), Christopher Walken (Majmok királya), Kermit Ruffins, Lupita Nyong’o (Ráksa) és Giancarlo Esposito (Akela). A főszereplőt pedig Neel Sethi fogja alakítani.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.