Hirdetés

A dzsungel könyve - Megbűvöl a film IMAX előzetese

|

Hirdetés

Két hét, és nagyvásznon láthatjuk egyik kedvenc gyerekkori mesénk, A dzsungel könyve legújabb, élőszereplős változatát. Ehhez érkezett most egy hosszú, IMAX előzetes, temérdek új - és valóban szemkápráztató - képsorral, melynek bevezetőjében Lupita Nyongo ecsetelia formátum előnyeit, majd Scarlett Johansson Kaa-ja bűvöli meg búgó hangjával nem csak a kis Mauglit (Neel Sethi), hanem a (férfi)nézőket is. A filmet Jon Favreau (Vasember 1-2, Cowboyok és űrlények) dirigálta, Nyongo és Johansson mellett pedig olyan nagyágyúk szólaltatták meg az állatokat, mint Bill Murray (Balu), Ben Kingsley (Bagira), Idris Elba (Shir Khan) vagy Christopher Walken (Lajcsi), és reméljük hasonlóan szerethető lesz, mint a Disney eredetije. https://www.youtube.com/watch?v=r2SSEaWCAi0

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.