Hirdetés

E.L. James férje írja A sötét ötven árnyalata forgatókönyvét

|

Hirdetés

Bár a hírek korábban arról szóltak, hogy maga az írónő, E.L. James ragad pennát A szürke örven árnyalata folytatásához, de úgy tűnik A sötét ötven árnyalata végül férje, Niall Leonard kezébe került. A szürke forgatókönyvének készítése során James sokszor vitatkozott össze a könyvet jegyző Kelly Marcellel. Nem csoda, hogy – akárcsak Sam Taylor-Johnson – Marcel sem tér vissza a folytatásra, amelyet a kritikai elhasalások ellenére a Universal és Focus Features mindenképp le akar forgatni, tekintve, hogy A szürke ötven árnyalata eddig 568 millió dollárt zsebelt be világszerte. Ez a szám megdöbbentően, szinte ijesztően magas egy 18+ filmhez képest. Niall Leonard eddig többnyire brit tévésorozatok (Air Force One Is Down, Wire In the Blood) és tévéfilmek (Őfelsége kapitánya: Hűség, Szilánkos képek: A vakok birodalma) forgatókönyveit írta, azonban a mostani hírek szerint már az első Szürkéhez is hozzátett valamit, igaz névtelenül. Ezzel együtt meglehetősen izzadságszagú a stúdiók döntése. A sötét ötven árnyalata fontos rész a franchise-nak, megérdemelne egy jó forgatókönyvírót, aki hátha tud kezdeni valamit James minden kritikus szerint szörnyen megírt regényével. Ugyanakkor kénytelenek feláldozni a művészi munkát az írónővel való kompromisszum oltárán, egy relatíve névtelen forgatókönyvírónak adva ezzel a munkát. Szerintetek ez mit jelent A sötét ötven árnyalata számára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.