Hirdetés

Easter eggek a Merida, a bátorban

|

A Pixar stúdió híres arról, hogy kivétel nélkül minden nagyjátékfilmjébe elrejt valamilyen utalást a korábban bemutatott vagy később megjelenő címeire. Nincs ez másképp legújabb filmjükkel sem.

Hirdetés

Két talán előre kiszámítható Easter eggről (húsvéti tojás) került le a lepel: az egyik a Pixar Szörny Rt.-jének előzményfilmjének (Szörny egyetem) főszereplőjét, Sully-t ábrázolja, a másikon pedig az eddig minden egyes egész estés filmben felbukkanó Pizza Planet-autó. Ez utóbbit kihívás lehetett elhelyezni egy középkorban játszódó történetben, de a stúdió alkalmazottainak nem jelentett kihívást. A fafaragó boszorkány egy-egy faragványa ábrázolja a két említett szereplőt. A felfedezéseket augusztus másodikától ti is megtehetitek a mozikban. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.