Hirdetés

Easter egget rejtettek el a Hangya egyik előzetesében

|

Hirdetés

Figyelem! Ha nem láttad a mostanában megjelenő Hangya reklámanyagokat, akkor spoileres tartalomba futhatsz a cikk során. Ellenkező esetben, ha minden előzetest és TV szpotot láttál, akkor már tudhatod, hogy az egyik bosszúálló feltűnik majd a film során. Igen, a Bosszúállók: Ultron kora végén felavatott új tag, Sólyom egy nagyszerű jelenetben lesz látható Scott Lang-gel (Paul Rudd). Ezt a jelenetet felvezetésnek szánták az Amerika Kapitány: Polgárháborúhoz, valószínűleg a legtöbb rajongó átsiklik az easter egg felett, persze csak ha nem tudják, mit keressenek. Amint Scott Lang elfogadja Hank Pym ajánlatát, hogy váljon a Hangyává, különböző teszteken megy keresztül a kiképzése során. Az egyik teszt egy titkos küldetés. Be kell törnie egy elhagyatott raktárépületbe, amiről később kiderül, hogy régebben Tony Stark tulajdona volt, és jelenleg a Bosszúállók kiképző központjaként funkcionál, amint erre Lang rájön, Sólyom is feltűnik. Első ránézésre egy szimpla Marvel crossovernek tűnik ám több dolgot is belecsempésztek a jelenetbe. Egy nagyon ötletes easter egget is elrejtettek a szemünk előtt, ezt Kevin Feige árulta el a Fandangonak:

"Ha megállítod azt a képkockát, amikor a Hangya átrepül a Bosszúállók létesítmény felett, láthatsz olyan épületeket, amelyek csak az Amerika Kapitány: Polgárháborúban lesznek láthatóak."
A jelenet elég gyorsan történik, amikor Scott Lang leereszkedik a felhők közül egy hangya hátán. Ekkor veszi észre, hogy az épület, amibe behatolni készül a Bosszúállókhoz tartozik. Később már pedig szemtől szemben áll Sólyommal. Feige többet nem árult el a jelenetről, de elmesélte hogyan került Sólyom a filmbe:
"Az ötlet Paul Ruddtól és Adam Mckay-től jött. Peyton Reed hívta fel a figyelmünket arra, hogy a rablós filmekben mindig van egy „előkészület”. Egy kalandos kis küldetés, amikor a karakterek megszereznek a rabláshoz valami eszközt. Jó ötletnek tartottam, szóval kitaláltuk, hogy mehetne a Bosszúállók: Ultron kora végén bemutatott kiképző bázisra. Így nem csak összetalálkozna a Sólyommal, hanem egy régi Stark létesítménybe törne be, amiről kiderül, hogy jelenleg a Bosszúállók használják. Így természetes lett a csavar."
Az easter egg mellett egy újabb TV szpot és filmjelenet is érkezett, bár sok újdonságot nem láthatunk benne. A Hangya július 23-án kerül a mozikba. A két videót pedig itt láthatod: https://www.youtube.com/watch?v=96XqhbdZXT8 https://www.youtube.com/watch?v=zuYQTtoF3DU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.