Hirdetés

Echelon - Jason Statham újra akcióban

|

A Mestergyilkos után Jason Statham további projektek után néz, most éppen az Echelon című thrillerre írhat alá, legalábbis a producerek szerint jó úton haladnak a lepacsizás felé.

Hirdetés

Az Echelon egy ismeretlen szerepére korábban beszervezték már Eric Bana-t is, de Statham lesz egyértelműen a főszereplő, ha csatlakozik. A sztori Andy McNab regényét, a Firewall-t veszi alapul, amelyben egy Nick Stone nevű volt SAS ügynök kerül konfrontálódásba két nagyhatalommal, akik megszeretnék szerezni az Echelon nevű szuperszámítógépet. A rendezői posztot egy e téren még tapasztalatlan, de más filmes megvilágításban már bejáratott úriember, Simon Crane szerezte meg, aki korábban dolgozott már a Salt ügynök, Az utazó, a Hancock, a Hipervándor és megannyi sikerfilm stábjában is. Dátumokról jelen pillanatban még nem beszélhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.