Hirdetés

Eddie Murphy vezetheti a 2012-es Oscar-díjátadót (Update)

|

A színésznek egy ideje nem nagyon döcög a szekér, de talán a 2012-es Oscar-díjátadó házigazdája cím elég lesz ahhoz, hogy kitornássza magát a szakadékból.

Hirdetés

Ugyanis Brett Ratner, a 84. alkalommal megrendezésre kerülő gála producere elárulta, hogy Eddie Murphy-t szeretné házigazdának és már meg is kereste a színészt az ötlettel, aki el votl tőle ragadtatva. A Deadline tudomása szerint a dolog még nem hivatalos és Eddie sem írt alá semmit, de a tárgyalások megkezdődtek és minden esély megvan rá, hogy ő legyen a befutó. A lehetséges showman következő filmje egyébként a novemberben megjelenő "Hogyan lopjunk felhőkarcolót" (Tower Heist) című vígjáték, reméljük nem hasal el a pénztárnál. Érdekességképp hozzátenném, hogy Billy Crystal is jelezte Ratner felé óhaját, miszerint szívesen vezetné ő is a show-t. Ki lesz a befutó?

Update: időközben hivatalossá vált a dolog, Brett Ratner és Don Mischer erősítette meg ma, hogy Eddie Murphy vezeti majd a díjátadót

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.