Hirdetés

Eddie Redmayne nagyon lelkes a Legendás állatok miatt

|

Hirdetés

J. K. Rowling nem olyan régen búcsúztatta a Harry Potter franchise-t, ami nem kevés milliárdot hozott neki a konyhára. De nem ült ölbe tett kézzel sokáig, ugyanis nemsokára a Legendás állatok és megfigyelésük c. spin-off művel fog visszalépdelni a mozivászonra. David Yates fog ülni a rendezői székben, aki az utóbbi 4 Harry Potter filmet is rendezte. Állítása szerint augusztus óta előkészületben van a Legendás állatok, de még néhány hónap hátra van a tényleges forgatásig. Mint azt már korábban megtudtuk, az Oscar-díjas Eddie Redmayne lesz a film főszereplője, név szerint Newt Scamander-t, egy “magizoológust” alakít majd, akinek New Yorkba kell utaznia mágikus lények után kutatni. Redmayne a Comingsoon.net munkatársainak mesélt arról a lelkesedéséről, amit az írónővel való találkozásakor tanúsított:

A felkészülési időmben volt szerencsém találkozni J. K. Rowlinggal, és ami a legfantasztikusabb benne, az az, hogy olyan kiterjedt fantáziavilága van...egészen lenyűgöző, enciklopédikus az ő világa. Egy órát beszélgettünk, és kb. 800 kérdéssel bombáztam, és ez nagyon jól jött a csodás kutatásomhoz.
David Yatesről is csak szuperlatívuszokban nyilatkozott a fiatal színész:
Ő olyan csodálatos. Még akkor is ha van egy halvány rémisztő vonal ezekben a korábbi rendezéseiben, akkor sem szűnnek meg kedvesek, briliánsak lenni, és emiatt válnak olyan intimmé. Most egy nagyon kiváló, eklektikus színészgárdával dolgozik. Remélem, hogy minden jól sikerül.
Eddie Redmayne jelenleg a The Danish Girl c. filmjének promózásával van elfoglalva - mely november végén már mozikba is kerül -  és azután jöhet a Legendás állatok és megfigyelésük forgatása.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.