Hirdetés

Eddie, a sas – Itt az előzetes! (Frissítve)

|

Hirdetés

Előzetes, poszter és promóképek is érkeztek az Eddie the Eagle című filmhez. A film főszereplője Eddie “A Sas” Edwards (Taron Egerton) síugró. Eddie Nagy-Britanniát képviselte a Téli Olimpián, méghozzá 1988-ban Calgary-ban. A sportolót azonban nem sikerei, hanem sikertelenségei tették híressé: rövidlátása miatt szemüveget kellett hordania, valamint 70 és 90 méteres sáncon is utolsóként végzett. A filmben Hugh Jackman is játszik, méghozzá Eddie mentorát alakítja, aki segített neki a felkészülésben. Az Eddie the Eagle várhatóan 2016. február 26-án kerül a mozikba. Addig is, itt az előzetes és a képek: Frissítés: megérkezett a szinkronos változat, március 31-én kerül a mozikba, a magyar cím pedig a következő lesz: Eddie, a sas. Szinkronos:

Eddie, a sas - Szinkronos előzetesMegérkezett az #EddieASas első magyar nyelvű előzetese! A végtelenül kedves és vicces valóra vált álom alapján készült filmet a Kingsman készítőitől, Taron Egerton és Hugh Jackman főszereplésével keressétek a mozikban március 31-től! Közzétette: MozICom – 2016. január 21.
Eredeti:

[gallery ids="74797,74798,74799,74800,74801,74802,74803"]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.