Hirdetés

Eddie the Eagle - Taron Egerton és Hugh Jackman a stábban

|

Hirdetés

A Kingsmanből ismert Taron Egerton megkapta első főszerepét az Eddie the Eagle című életrajzi filmben, amelyben a híres síugrót, Eddie "The Eagle" Edwardsot (Eddie, a Sas) kelti életre Hugh Jackman közreműködésével. Eddie volt az első angol, aki az Olimpián indult ebben a sportágban az 1988-as játékokon, de ez nem valósulhatott volna meg edzője, a Hugh Jackman által alakított Chuck Berghorn nélkül. Eddie egyszersem diadalmaskodott, sőt rendre utolsó lett, de nem adta fel és pont a kudarc csinált belőle hírességet, mi több a sikertelenek mintaképévé vált. A Dexter Fletcher (Wild Bill) rendezte darab első fotóját maga Jackman posztolta Instagramján, amin ő és Tagerton láthatóak a forgatás első napján, Calgaryban.

Day #1 on the set of #EddieTheEagle, with my mate Taron Egerton.

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.