Hirdetés

Edgar Wright, az Ant-Man rendezője beszél a filmről

|

A Marvel Stúdiónak jó pár évig megtöltik a nézői a mozikat, de 2015-ben A bosszúállók 2-vel véget ér a 2. fázis. A 3. fázisról egyenlőre pedig csak annyit tudunk, hogy lesz. Az egyetlen bejelentett film eddig az Ant-Man.

Hirdetés

Edgar Wright, a film rendezője és írója, beszélt a filmről és arról, hogy miért tart olyan sokáig elkezdeni azt. Felfedte azt is, hogy jövőre végre elkezdődnek a munkálatok. Az Ant-Man a tervek szerint 2015. november 6-án jelenik meg, és egyike azoknak a filmeknek amit a Marvel bejelentett még mikor a Vasemberen kezdtek el dolgozni. A szkriptet Edgar Wright és Joe Cornish írják, és Wright elmondása szerint miatta csúsztatták a bemutatót. "Úgy döntöttem, hogy előtte meg szerentém csinálni a Scott Pilgrim a világ ellent és a The Worlds End-et. Az Ant-Man egy hatalmas film, tele speciális effektekkel, olyan mintha minél tovább tartana annál könyebb lenne megcsinálni. Mostmár egyre biztosabb vagyok benne, de nem szeretnék sokat beszélni róla mert babonás leszek. Nem akarok vészmadárkodni... Az elmúlt 5 évben sokat tanultam és úgy érzem készen állok egy nagy és őrült filmre, vagy mondjam inkább azt, hogy kicsi." (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.