Hirdetés

Edgar Wright új sci-fije, a Collider új írót kapott

|

Hirdetés

2012 júliusában történt a bejelentés, hogy Edgar Wright, J.J. Abrams és Mark Protosevich készíteni fognak egy sci-fit a Paramountnál, a projekt címe Collider volt. Wright még mindig a rendezői székben maradt, J.J. Abrams a Bad Robot stúdión keresztül producerként támogatja a filmet, míg Protosevich - akinek nevéhez a Legenda vagyok és Spike Lee Old boy című filmje fűződik - készítette el a forgatókönyvet. A Deadline értesülései szerint, most 3 évvel a bejelentés után újra nagy a mozgolódás a Collider háza tájékán, ugyanis a Paramount leszerződtette Mark L. Smith-szet, hogy írja meg a film könyvének új vázlatát. Smith jelenleg a Ghost Recon film sztoriját írja a Warner Bros.-nak és szerződése van DiCaprio Norse címet viselő viking projektjéhez is, amit valószínűleg Alejandro G. Innaritu új filmje, a The Revenant írása közben kötött meg DiCaprio-val. [caption id="attachment_64125" align="aligncenter" width="1024"]

Edgar Wright a Star Trek: Sötétségben forgatásán
Edgar Wright a Star Trek: Sötétségben forgatásán[/caption] Habár a Collider csak az előkészületeknél tart és bizonyára nem mostanában látjuk majd a vásznakon, öröm hallani, hogy Wright erősen elkötelezett a filmel kapcsolatban. 2013-ban így nyilatkozott:
Ez egy olyan film, amit mostanában nem láttam. Ez a fajta sci-fi nagyon régóta hiányzik a vásznakról.
Wright az egyik legtehetségesebb és legnagyobb képzelőerővel megáldott filmkészítő napjainkban, ha Smith-szel közösen összehozzák a Collidert, nagy valószínűséggel érdekes dolog sül ki belőle. A rendező jelenleg új filmjét készíti elő, amely a Baby Driver címet kapta, Ansel Elgort alakítja majd a főszereplőt, aki egy néma sofőr és folyamatosan zenét hallgat, hogy eltompítsa fülzúgását. Mellékszerepben Lily James is feltűnik majd. A Paramount 2017 március 17-ére rendelte be az amerikai premiert. Wright előző munkáit tekintve nem hiszem, hogy csalódni fogunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.