Hirdetés

Edward Zwick elárult néhány dolgot a Jack Reacher folytatásáról

|

Hirdetés

A Jack Reacher egy meglepő kivétel volt az elmúlt évek özönvíznyi CGI-t alkalmazó filmek között, habár nem robbantotta fel a mozipénztárakat, mégis elég jól teljesített ahhoz, hogy Reacher egy újabb kalandját vászonra vigyék. Tom Cruise-t természetesen újra láthatjuk a háborús veteránból nyomozóvá avanzsált Reacher szerepében , de ezúttal Az utolsó szamuráj rendezőjének vezénylése alatt.

jack-reacher-tom-cruise
Edward Zwick új filmje, az Áldozat népszerűsítése közben árult el némi infót a Jack Reacher második részéről. Először elmesélte, hogy mitől egyedi Jack Reacher története, ugyanis minden könyv egymástól független:
Amit a legjobban szeretek az egészben, hogy szinte egy antológia. Minden könyvben új események, új helyszín és új szereplők veszik körbe és mindig más dolgok történnek vele. Szerintem, akik szeretik a karaktert elégedettek lesznek, de a történet az előzőhöz képest önálló lesz és remélhetőleg a továbbiakban is így fog történni.
Egyesek úgy gondolták, hogy a Mission Impossible: Titkos Nemzet sikere miatt tolták későbbre a már jóval hamarabb előkészületekben lévő folytatást. De a rendező elárulta, hogy mivel a filmre csak később figyeltek fel igazán, ezért időzítették későbbre a második felvonást:
Az első film jól teljesített, de nem olyan jól, mint vártuk. Később viszont megnőtt a népszerűsége és egyre keresettebbé vált, szinte az egekbe szökött az eladás, a megjelenés után ismerték meg jobban, és ez elhúzódott egy jó ideig. Akkoriban már megkezdődtek az előkészületek, én pedig elkezdtem írni a forgatókönyvet, még a Titkos Nemzet mozikba kerülése előtt.
Azt már tudjuk, hogy Jack Reacher újabb kalandja a könyvsorozat 18. Nincs visszaút című kötetén alapul majd. A folytatásban Reacher visszatér Washingtonba, hogy találkozzon egykori szeretőjével, de rájön, hogy a nőt börtönbe zárták ezért fel kell derítenie mi is történt valójában. A rendező elmondása szerint a sztori Lincoln regényét követi majd, de lesznek eltérések. Zwick megemlítette, hogy a realista megközelítést az első részhez hasonlóan megtartják:
Az érzelmek és az akció jelenetek is egyaránt földhözragadtak lesznek. A Mission Impossible: Titkos nemzet egy nem hétköznapi és fantasztikus teljesítmény, bolondok lennénk ha megpróbálnánk ezt egy teljesen más műfajba átültetni, tehát egy teljesen egyedi dolgot hozunk létre.
A rendező arról is beszélt, hogy a filmben nem lesznek nagyszabású kaszkadőri mutatványok, nem fogják Tom Cruise-t egy repülőhöz kötözni, de annyit elhintett, hogy a maga módján lenyűgözi majd a nézőket. Végül pedig megtudtuk, hogy a forgatás októberben kezdődik majd New Orleans-ban és valódi filmre készülnek majd a felvételek. [caption id="attachment_65483" align="aligncenter" width="1024"]
Tom Cruise (Jack Reacher)
Tom Cruise (Jack Reacher)[/caption]
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.