Hirdetés

Egész estés filmet kap a Baby Shark

|

Baby Shark-du-du-du-du-du-du... Mindez moziban.

Hirdetés

2016 óta több lett a világ: épp csak egy Baby Sharknyival, amire azóta már 10 milliárdan rákattintottak a YouTube-on. A fülbemászó gyerekdal köré épült brand azonban többet akar holmi rekordokat döntögető megtekintésszámnál - film kell neki. A Paramount be is jelentette, hogy 2023-ban érkezik a Baby Shark-mozi! 

Hirdetés

Azonban nem ez az első alkalom, hogy mese születne a Cápa Babáról, ugyanis az amerikai Netflixre már érkezett korábban egy egyórás feldolgozás, a Pinkfong and Baby Shark's Space Adventure. Sőt, mi több, 2021 - sok egyéb mellett - egy spin-off sorozattal (Baba cápa nagy műsora) is megajándékozta az elkötelezett rajongókat, de ami a legújabb projektet ezektől megkülönbözteti, az a mozis bemutató. A címről és a valószínűleg rendkívül összetett cselekményről egyelőre nincs információnk, viszont már biztos, hogy a Nickelodeon Animation és a Pinkfong Company produceri felügyelete alatt fog elkészülni.

A Paramountnak természetesen nem ez lesz a legnagyobb dobása a közeljövőben, mert hamarosan érkezik a Halo-sorozat, amihez nemrég jelent meg az előzetes is, továbbá készülőben van az Idris Elba nevével fémjelzett Knuckles, ami a Sonic, a sündisznó-filmeken alapszik. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.