Hirdetés

Egészen más lesz a Marvel 4. Fázisa az eddig megszokottól

|

Hirdetés

Már nem sok van hátra az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjéig, ami beindítja a Marvel 3. Fázisát. Akik kevésbé követik figyelemmel a képregényfilmek áradatát, azoknak úgy tűnhet, hogy évről-évre céltalanul jönnek sorra ezek a filmek, de akik kicsit is odafigyelnek a tartalmukra, na meg olvassák a híreket, azok pontosan tudják, hogy lassan elérkezünk közel tíz év munkájának betetőződéséhez. A Marvel 3. Fázisát ugyanis a két részre osztott Avangers: Infinity War fogja zárni, amelyben a szuperhősöknek az eddigi legveszedelmesebb ellenfelükkel, Thanosszal (Josh Brolin) kell szembenézniük, aki nem csupán a Földre, hanem az egész univerzumra veszélyt jelent. Ugyan ez a "végső" nagy kaland még csak most veszi kezdetét, sokak kíváncsiak arra is, hogy mi lesz ezután? Mire számíthatunk a 4. Fázistól? A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige szerint egy egészen másfajta hangulatra készülhetünk az eddig megszokottól.

Úgy gondolom, hogy iránytűként tekintünk a képregényekre. Habár néhány címet olykor újraindítanak vagy újraértelmeznek, a narratíva egy végetnemérő folyamatban van jelen. A 3. Fázis lezárja a történetet, de el is indít egy újat, ami más lesz, nagyon más, határozottan különböző attól, ami egy napon egy befejezett első Saga lesz, három fázisra felosztva.
A nyilatkozatából sejthető, hogy az eddig megismert és megszeretett hősök közül nem mindenkit láthatunk majd viszont a Thanosszal vívott csata után. Persze a karakterek talán maradnak, lehet, hogy csupán a színészeket cserélik le, hiszen a legtöbbjük szerződése a 3. Fázis végeztével lejár. A Polgárháború társrendezője, Joe Russo szerint az új Amerika Kapitány film megteszi az első lépéseket egy új és különböző Marvel Univerzum felé.
Egyszer mindent lerombolnak, igaz? Felépítesz valamit és az emberek élvezik az építményedet. De egyszer csak eléred a csúcsot, a tetőpontot és abban a pillanatban azt gondolod, Ez az épület nagyon unalmas lesz, ha csinálunk belőle még egyet, szóval mi legyen most? Hát az, hogy lerombolod. Mi éppen a rombolási fázisban vagyunk a Polgárháborúval, ami az Infinity War-ban fog kicsúcsosodni.
Rengeteg kérdés és nem elég válasz, de még előttünk áll az egész 3. Fázis is. Ti milyen történetet és karaktereket látnátok szívesen miután a jelenlegi Bosszúállók leköszönnek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.