Hirdetés

Égj, inkvizítor! – Megjelent az Eymerich-sorozat harmadik része

|

Hirdetés

Megjelent Valerio Evangelisti fantasy-sorozata, az Eymerich-ciklus harmadik része. Az Égj, inkvizítor! című könyvben újra ellátogatunk a 14. századba, és találkozunk Nicolas Eymerich inkvizitorral, akit ezúttal is egy rejtélyes eretnek szekta felszámolását kapja feladatul. Eymerich drasztikus lépésre szánja el magát: tisztítótűzzel akar megszabadulni tőlük.

inkvizitor

A történet másik szála a 20. századi USA-ban  játszódik. Főszereplőnk Lycurgus Pinks, a Ku-Klux-Klán elvein nevelkedett őrült tudós, aki borzalmas fajirtásra készül. Egy olyan vírust készül bevetni, amely csak az ország színes bőrű lakosait tizedeli meg. A regény két cselekményének eseményei pedig a közeljövőben érnek össze…
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.