Hirdetés

Egy elégedett nyertes Terminátor nyereményjátékunkból...

|

Emlékeztek még a Fantasmania-val közösen meghirdetett Terminátor nyereményjátékunkra? Akkor kihirdettük a győztest, aki boldogan mutatta meg a nagyvilágnak magát és nyereményét.

Hirdetés

Az alábbi képen a Fantasmania-val közösen tartott Terminátor nyereményjátékunk boldog és örömittas nyertese, Szilágyi Zsolt látható, aki vállalta, hogy újdonsült "barátjával" együtt megmutatja magát a világnak és nyilván Arnold Schwarzenegger, szívünk örök Terminátora is büszke lenne rá. Köszönjük mindenkinek a játékot, Szilágyi Zsolt olvasónknak pedig hasonlóan jó szerencsét és sok sikert kívánunk az életben! (Ne feledjétek, továbbra is dübörög a Bosszúállók nyereményjáték -a fenti képből is látszik, hogy érdemes velünk játszani!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.