Hirdetés

Egy év börtön az X-Men: Kezdetek - Farkas feltöltéséért

|

2009-ben járunk, talán még emlékeztek is rá, mikor egy bátor,de botor felhasználó jóval a premier előtt kiszivárogtatta az X-Men: Kezdetek - Farkas korai kópiáját.

Hirdetés

A másolat egy hónappal került fel a hivatalos premier előtt és nem tartalmazta a digitális utómunkákat, CGI-elemeket, úgy pedig érdekessége mellett elég silány képet mutatott. A 49 éves bronxi származású Gilberto Sanchez-t ezen kópia feltöltéséért és megosztásáért egy év börtönbüntetésre ítélte a bíróság, mindezek mellett pedig további egy év háziőrizetet szabtak ki rá, ráadásul számítógépet is csak erős korlátozások mellett használhat. A bíróságnak az volt a szándéka, hogy példát statuáljon és üzenjen a többi kalóznak: megüthetitek a bokátokat, ha loptok. Kicsit szélmalomharcnak érzem a dolgot, de legyen úgy, ahogy ők gondolják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.