Hirdetés

Egy évben három Star Wars film várható?

|

A GeekTyrant nevű weboldalnak sikerült a megjelenés előtt hozzáférnie az Entertainment Weekly következő számához, amelyben interjú készült a Lucasfilm új vezetőjével.

Hirdetés

Kathleen Kennedy állítólag a beszélgetés során elárulta, hogy a két évente új Star Wars film elvét továbbra is vallják, azonban ennél sűrűbben is találkozhatunk majd Star Wars karakterekkel, Kennedy akár 2-3 filmre is gondolt évente, követve a Marvel filmek jelenlegi megjelenési formáját. Az év közben érkezendő projektek egy-egy karaktert állítanának a középpontba (akárcsak a Marvelnél Thor, Amerika kapitány vagy Vasember) és két évente közös filmben szerepelnének, ahogyan tették azt a Marvel hősük a Bosszúállókban. Kathleen szerint az utóbbiak érkezhetnének két évente, tehát 2015-ben a Star Wars 7, majd 2017-ben és 2019-ben a következő két epizód. Természetesen a dolog erősen pletykának minősül, hivatalos megerősítésig csak találgatni tudunk. Ti egyébként mit szóltok ezen elképzeléshez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.