Hirdetés

Egy fiatalabb Bondot láthatunk legközelebb?

|

Egyes pletykák szerint Őfelsége legkiválóbb ügynöke az utóbbi pár évtizedben megszokottnál nagyságrendekkel fiatalabb lesz.

Hirdetés

A kedvenc italát felrázva, és nem keverve fogyasztó ügynök kalandjai körül forgó franchise helyzete nem egyszerű, hiszen egyre szélesebb tömegek követelik a vérmérséklettől-világképtől függően eltérő mértékű, de tagadhatatlan megújulást. Egyesek azért lobbiznak, hogy a 007-es ügynök James-ből Jane-né avanzsáljon vagyis egy nő vegye át a főszerepet, és azok a hangok is felerősödtek, hogy a sorozat megérett az első, nem fehér bőrű Bondra. Előbbitől elhatárolódtak a producerek, utóbbinak viszont a nyilatkozatok alapján nincsenek ellene Azt viszont egyes iparági pletykák alapján leszögezhetjük, hogy egy igen komoly váltás lehetősége benne van a levegőben.

Hirdetés

Ross King műsorvezető, színész és író értesülései szerint a producerek  azt szeretnék, ha a legendás kém a harmincas éveiben járna, ami igen éles kontraszt az utóbbi pár esztendőhöz képest. Ez a lépés valahol érthető is lenne, mert átlagosan három-négy évente egy filmmel számolva garantálná, hogy ne egy kiöregedett, és CGI-trükkökkel formában tartott, erősen középkorú férfi akcióhősködjön. Sean Connery is csupán a harminckettőt taposta, mikor részt vett a Dr. No forgatásán - igaz, tartozunk annyival a tényeknek, hogy ennél némileg idősebbnek nézett ki.

Ha a hír igaz, akkor számos, befutónak gondolt sztár, például Henry Cavill, Tom Hardy, Sam Heughan és Idris Elba kiesik. Ráadásul azt sem zárhatjuk ki, hogy a fiatalabb Bond kezdetben zöldfülűként merülne alá a kémkedés világába - ergo, a modern trendeknek megfelelően valamiféle eredetsztorit kapnánk.

Egy dolog azonban biztos: a minimum 178 centis magasság továbbá is alapkövetelmény - ergo  az 175 körüli Taron Egerton elvileg szóba sem jöhet.

Ti kit látnátok szívesen a következő James Bondként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.